Hantverk

Är det något som är värt att bevara är det väl den svenska hantverkstraditionen, tycker vi på Norrehem.se. Att tillverka gedigna kvalitetsprodukter i naturmaterial som läder, skinn, sten, metall och trä är väl något av det finaste man kan syssla med. I och med att de flesta mässor och marknader har pausats eller minskat i storlek vill vi gärna erbjuda hantverksprodukter som kan nå ut till alla oavsett var i Sverige man bor. 

Vi tycker att det är viktigt att det går att bedriva jordbruk i Sverige, som bland annat bidrar till ett öppet landskap och möjlighet att handla lokala produkter. Vi stöder svenska fårbönder genom att enbart erbjuda svenska fårskinn.

Under "Hantverk" hittar ni kvalitetsprodukter som tillverkas av främst småskaliga tillverkare i Sverige eller har Sverige som ursprungsland. Så långt det är möjligt har de också tillverkats/behandlats med miljöhänsyn.

Just nu samarbetar vi bland annat med Karlsbergs Gård i Hjo, som erbjuder naturliga svenska fårskinn av hög kvalitet i olika härliga färger, pälslängder och storlekar.